logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZUPY
Liczba odnalezionych rekordów: 9



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/9
Rok: 2014
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Wiosna w kuchni
Źródło: Agrotechnika. - 2014, nr 5, s. 86-87, il.
p-ISSN: 1732-2634
Polskie słowa kluczowe: przepisy kulinarne ; nowalijki ; zupy ; surówki ; żywienie człowieka
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/9
Rok: 2014
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Przepis na zdrową potrawę
Źródło: Bydło. - 2014, nr 2, s. 29, il.
p-ISSN: 1895-2801
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; mięso wołowe ; zupy ; żywienie człowieka
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/9
Rok: 2014
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Flaczki wieprzowe
Źródło: Trzoda Chlewna. - 2014, R. 52, nr 1, s. 11, il.
p-ISSN: 0137-6764
Polskie słowa kluczowe: przepisy kulinarne ; zupy ; żołądki wieprzowe ; żywienie człowieka
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/9
Rok: 2013
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Energetyczna zupa
Źródło: Bydło. - 2013, nr 2, s. 29, il.
p-ISSN: 1895-2801
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; zupy ; przepisy kulinarne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/9
Rok: 2013
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Pikantna zupa z dyni
Źródło: Bydło. - 2013, nr 9, s. 27, il.
p-ISSN: 1895-2801
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; zupy ; zupa z dyni ; przepisy kulinarne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
6/9
Rok: 2011
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Gorąca zupa na zimowe chłody
Źródło: Agrotechnika. - 2011, nr 2, s. 56-57, il.
p-ISSN: 1732-2634
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; zupy ; przepisy kulinarne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
7/9
Rok: 2008
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Odkrywamy nowe smaki znanych potraw : Rosół bez tajemnic
Źródło: Bydło. - 2008, nr 1, s. 74, il.
p-ISSN: 1895-2801
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; zupy ; rosół ; przepisy kulinarne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
8/9
Rok: 2008
Tytuł: Woda w żywieniu i jej źródła / Pod red. Anny Brzozowskiej i Jana Gawęckiego
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008. - 148 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
Seria: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu, z. 8
ISBN: 978-83-7160-506-2
Polskie słowa kluczowe: woda ; woda pitna ; źródła wody ; jakość wód ; żywienie człowieka ; zapotrzebowanie na wodę ; napoje ; napoje bezalkoholowe ; wody mineralne ; soki owocowe ; soki warzywne ; mleko ; napoje mleczne ; kawa ; herbata czarna ; zupy ; aspekty zdrowotne
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
9/9
Rok: 2008
Tytuł: Woda w żywieniu i jej źródła / Pod red. Anny Brzozowskiej i Jana Gawęckiego
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008. - 148 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-486-7
Polskie słowa kluczowe: woda ; woda pitna ; źródła wody ; jakość wód ; żywienie człowieka ; zapotrzebowanie na wodę ; napoje ; napoje bezalkoholowe ; wody mineralne ; soki owocowe ; soki warzywne ; mleko ; napoje mleczne ; kawa ; herbata czarna ; zupy ; aspekty zdrowotne
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP