logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZMIANY MIKROBIOLOGICZNE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2007
Autorzy: Jan Pyrcz, Bożena Danyluk, Ryszard Kowalski
Tytuł: Wpływ rodzaju osłonki i stopnia dogrzania na obraz mikrobiologiczny i zmiany sensoryczne kutrowanej kiełbasy parzonej
Źródło: Med. Weter. - 2007, vol. 63, nr 6, s. 742-745, il., bibliogr.
p-ISSN: 0025-8628
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line na stronie czasopisma "Medycyna Weterynaryjna" [Dostęp: 2 marca 2010]
Polskie słowa kluczowe: żywność ; wędliny ; kiełbasy kutrowane parzone ; osłonki naturalne ; osłonki sztuczne ; obróbka termiczna ; zmiany mikrobiologiczne ; zmiany sensoryczne
Angielskie słowa kluczowe: scalded homogenized sausages ; casings ; thermal treatment ; microbial changes ; organoleptic changes
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP