logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZMIANY MASY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2011
Autorzy: Dorota Walkowiak-Tomczak
Tytuł: Wpływ odwadniania śliwek na zmiany ich składu chemicznego
Źródło: Zesz. Probl. Post. Nauk Rol. - 2011, z. 558, s. 275-285, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0084-5477
Uwagi: Tytuł okł. zeszytu: Wybrane problemy inzynierii żywności. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 listopada 2017].
Polskie słowa kluczowe: śliwki ; odwadnianie osmotyczne ; związki polifenolowe ; cukry ; zmiany masy
Angielskie słowa kluczowe: plum ; osmotic dehydration ; polyphenolic compounds ; sugars ; weight changes
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2002
Autorzy: Arkadiusz Medyński, Edward Pospiech, Bożena Grześ
Tytuł: Wpływ soli kuchennej w tym mikrokapsułkowanej, azotynu i kwasu mlekowego na wybrane właściwości fizykochemiczne mięsa mrożonego
Źródło: Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. - 2002, t. 39, s. 129-137, bibliogr.
p-ISSN: 0138-080X
Polskie słowa kluczowe: zmiany masy ; TBA ; azotyny ; azotany ; kwas mlekowy
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP