logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZAWARTOŚĆ WAPNIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2010
Autorzy: Joanna Suliburska, Zbigniew Krejpcio, Natalia Kołaczyk
Tytuł: Evaluation of the content and the potential bioavailability of calcium from fortified with calcium and non-fortified food products
Tytuł równoległy: Ocena zawartości i potencjalnej biodostępności wapnia z wybranych produktów wzbogaconych i niewzbogaconych w ten składnik
Źródło: Towarozn. Probl. Jakości. - 2010, 4 (25), s. 75-83, bibliogr.
p-ISSN: 1733-747X
Polskie słowa kluczowe: zawartość wapnia ; uwalnianie pierwiastków ; wapń ; produkty wzbogacone ; produkty niewzbogacone
Angielskie słowa kluczowe: content ; release ; calcium ; fortified products ; nonfortified products
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP