logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZAWARTOŚĆ SKROBI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Gniewko Niedbała, Tomasz Lenartowicz, Radosław J. Kozłowski, Maciej Zaborowicz
Tytuł: Modelowanie neuronowe jako metoda prognozowania zawartości skrobi w ziemniakach na potrzeby Porejestrowego Doświadczalnictwa Odmianowego i Rolniczego (PDOiR)
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2015, t. 9, z. 2, art. 17, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_9_17.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Rolnictwo.
Polskie słowa kluczowe: zawartość skrobi ; prognozowanie ; modelowanie neuronowe
Angielskie słowa kluczowe: starch content ; forecasting ; neural modeling
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Stanisław Dyba, Zbigniew Broda, Tadeusz Łuczkiewicz, Jerzy Nawracała
Tytuł: Wpływ składu pożywek na ocenę zawartości saponin w lucernie (Medicago sativa L. s.l.) metodą grzybka Trichoderma viridae
W: Rośliny motylkowe w rolnictwie polskim : Genetyka, hodowla, uprawa i użytkowanie. Konferencja naukowa, Poznań, 6 grudnia 2005.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2005
Szczegóły: s. 65-71, bibliogr.
ISBN: 83-7160-405-X
Polskie słowa kluczowe: rośliny motylkowe ; lucerna ; saponiny ; zawartość saponin ; oznaczanie ; metoda hamowania wzrostu grzyba Trichoderma viridae ; pożywki hodowlane ; pożywka ziemniaczano-glukozowa ; zawartość skrobi
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP