logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZAWARTOŚĆ ANTYBIOTYKÓW
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2008
Autorzy: Dorota Cais-Sokolińska
Tytuł: Antybiotyki i substancje hamujące w mleku surowym : Ich wykrywanie u producenta w gospodarstwie
Źródło: Weter. Teren. - 2008, vol. 2, nr 1, s. 39-41, il., bibliogr.
p-ISSN: 1896-7655
Polskie słowa kluczowe: mleko ; mleko surowe ; antybiotyki ; substancje hamujące ; wykrywanie ; metody ; zawartość antybiotyków ; zawartość substancji hamujących
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2000
Autorzy: Janusz Kroll, Dorota Cais-Sokolińska, Jan Pikul, Sylwia Chudy
Tytuł: Występowanie antybiotyków i innych substancji hamujących w mleku surowym
Źródło: Rocz. Nauk. Zootech., Supl. - 2000, z. 6, s. 73-76, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1657
Uwagi: Tytuł zeszytu: Jubileusz 50-lecia Instytutu Zootechniki "Bezpieczna żywność wyzwaniem dla nauk zootechnicznych", Balice, 24.05.2000 r., Doniesienia naukowe: II. Wpływ czynników środowiskowych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego.
Polskie słowa kluczowe: mleko surowe ; zawartość antybiotyków ; zawartość substancji hamujących
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP