logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZAGROŻENIA ZDROWOTNE ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2004
Autorzy: Joanna Smoluk
Tytuł: Rola państwa w zapewnianiu bezpieczeństwa żywności w kontekście integracji Polski z Unią Europejską
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2004, t. 6, z. 2, s. 274-279, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: bezpieczeństwo żywności ; zagrożenia zdrowotne żywności ; system HACCP ; prawo żywnościowe
Angielskie słowa kluczowe: food safety ; food safety risks ; HAACCP system ; food law
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 1.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP