logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZAGROŻENIA MIKROBIOLOGICZNE
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2019
Autorzy: Katarzyna Czaczyk
Tytuł: Żywność o małym stopniu przetworzenia - czy na pewno jest dla nas bezpieczna?
W: Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu : XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, Łódź, 3-4 lipca 2019 r., Komunikaty / Red. Joanna Oracz, Joanna Grzelczyk, Robert Klewicki, Dorota Żyżylewicz.
Adres wydawniczy: Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2019
Szczegóły: s. 13
ISBN: 978-83-66287-13-6
Polskie słowa kluczowe: żywność mało przetworzona ; zagrożenia mikrobiologiczne
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2014
Tytuł: Bezpieczeństwo żywności i żywienia / Pod red. Jana Gawęckiego i Zbigniewa Krejpcio
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014. - 149 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-741-7
Polskie słowa kluczowe: bezpieczeństwo żywności ; zagrożenia chemiczne ; zagrożenia mikrobiologiczne ; zagrożenia fizyczne ; zarządzanie bezpieczeństwem żywności
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2006
Autorzy: Jan Zabielski, Wiktor Wysłouch, Jacek Kijowski
Tytuł: Analiza czynników istotnych dla skutecznego zarządzania bezpieczeństwem i jakością w wybranych procesach produkcji żywności pochodzenia zwierzęcego
W: HACCP, ISO 22000 - zagrożenia żywności, funkcjonowanie, auditowanie i certyfikowanie systemu / pod red. Jacka Kijowskiego i Renaty Cegielskiej-Radziejewskiej.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2006
Szczegóły: s. 72-90, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-442-3
Polskie słowa kluczowe: żywność ; bezpieczeństwo żywności ; system HACCP ; żywność pochodzenia zwierzęcego ; produkcja żywności ; zagrożenia mikrobiologiczne ; zagrożenia chemiczne ; procesy technologiczne ; kontrola jakości
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2006
Tytuł: HACCP, ISO 22000 - zagrożenia żywności, funkcjonowanie, auditowanie i certyfikowanie systemu / pod red. Jacka Kijowskiego i Renaty Ciegielskiej-Radziejewskiej
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2006. - 174 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-442-3
Polskie słowa kluczowe: żywność ; zagrożenia mikrobiologiczne ; zagrożenia chemiczne ; system zapewnienia jakości ; norma ISO 22000 ; system HACCP ; audyt ; certyfikacja
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP