logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZAFAŁSZOWANIA MASŁA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Sylwia Chudy, Agnieszka Makowska
Tytuł: Jakość handlowa polskiego masła
Źródło: Kwart. Prawo-Społ.-Ekon. - 2015, nr 1, s. 15-25
p-ISSN: 2392-1838 e-ISSN: 2450-0070
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 sierpnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: masło ; prawo żywnościowe ; zafałszowania masła ; kontrola żywności ; badania konsumenckie masła
Angielskie słowa kluczowe: butter ; adulteration of butter ; food inspection ; butter consumet research
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP