logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WYWAR KUKURYDZIANY SUSZONY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2008
Autorzy: Andrzej Potkański, Andrzej Frankiewicz, Andrzej Łyczyński, Małgorzata Szumacher-Strabel, Adam Cieślak, Karolina Grzegorska
Tytuł: Suszony wywar kukurydziany, wartościowym komponentem białkowym w tuczu trzody chlewnej
W: Problemy agrotechniki oraz wykorzystania kukurydzy i sorgo / pod red. prof. dr hab. Tadeusza Michalskiego.
Adres wydawniczy: Poznań : Katedra Uprawy Roli i Roślin, 2008
Szczegóły: s. 170-171
ISBN: 978-83-7160-490-4
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; tucz ; żywienie zwierząt ; wywar kukurydziany suszony ; mięso wieprzowe ; jakość
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP