logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WYSOKOŚĆ CIĘCIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Grażyna Szymańska, Hanna Sulewska, Agnieszka Faligowska, Karolina Ratajczak
Tytuł: Evaluation of nutritive value and quality of maize (Zea mays L.) silage depending on cutting height and ensiling additive
Tytuł równoległy: Ocena wartości pokarmowej oraz jakości kiszonki z kukurydzy (Zea mays L.) w zależności od wysokości cięcia oraz dodatku kiszonkarskiego
Źródło: Fragm. Agron. - 2018, R. 35, nr 1, s. 94-105, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 0860-4088
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 kwietnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: stabilność tlenowa ; skład chemiczny ; wysokość cięcia ; dodatki kiszonkarskie ; kiszonka z kukurydzy
Angielskie słowa kluczowe: aerobic stability ; chemical composition ; cutting height ; ensiling additive ; maize silage
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP