logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WYRÓŻNIKI JAKOŚCIOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2010
Autorzy: T. Szablewski, R. Cegielska-Radziejewska, L. Lewko, A. Kaczmarek, E. Gornowicz
Tytuł: A comparison of selected quality attrributes of eggs coming from different lines of laying hens
Tytuł równoległy: Porównanie wybranych wyróżników jakości jaj różnych rodów kur nieśnych
W: Science for poultry practice - poultry practice for science : XXII International Poultry Symposium PB WPSA, 6-8 September 2010.
Adres wydawniczy: Olsztyn : [b.w.], 2010
Szczegóły: s. 247-248
Polskie słowa kluczowe: wyróżniki jakościowe ; rasy rodzime ; jaja
Angielskie słowa kluczowe: egg quality attributes ; native breeds
Charakt. formalna: PKN
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2001
Autorzy: Sylwia Chudy, Romualda Danków, Edyta Kowalska, Jan Pikul
Tytuł: Kształtowanie się cech organoleptycznych śmietany jogurtowej, biojogurtowej i tradycyjnej
Źródło: Żyw. Człow. Metab. - 2001, R. 28, supl., t. 2, s. 883-888, il., bibliogr., streszcz.
p-ISSN: 0209-164X
Polskie słowa kluczowe: śmietana jogurtowa ; śmietana biojogurtowa ; śmietana ; ocena organoleptyczna ; wyróżniki jakościowe
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 1997
Autorzy: Alicja Kawka, Ewa Klockiewicz-Kamińska, Jacek Anioła, Anna Cierniewska, Henryk Gąsiorowski
Tytuł: Ocena niektórych wyróżników jakościowych odmian jęczmienia uprawianego w Polsce
W: Agrotechnika i wykorzystanie jęczmienia : Seminarium Naukowe, Puławy 23-24 października 1997.
Adres wydawniczy: Puławy : Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa, 1997
Seria: K - Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa ; 14
Szczegóły: s. 92
ISBN: 83-85725-73-3
Polskie słowa kluczowe: zboża ; jęczmień ; odmiany roślin ; jakość ; wyróżniki jakościowe
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP