logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WYNIKI TUCZU
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2000
Autorzy: Andrzej Potkański, Andrzej Frankiewicz, Marian Urbaniak, Edward Pospiech, Karol Borzuta, Małgorzata Kasprowicz
Tytuł: Wpływ koncentracji składników pokarmowych w mieszankach oraz systemu żywienia na wyniki tuczu świń
Źródło: Rocz. Nauk. Zootech., Supl. - 2000, z. 6, s. 200-206, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1657
Uwagi: Tytuł zeszytu: Jubileusz 50-lecia Instytutu Zootechniki "Bezpieczna żywność wyzwaniem dla nauk zootechnicznych", Balice, 24.05.2000 r., Doniesienia naukowe: II. Wpływ czynników środowiskowych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego.
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; tuczniki ; mieszańce ; żywienie zwierząt ; systemy żywienia ; mieszanki paszowe ; koncentracja energii ; koncentracja składników pokarmowych ; wyniki tuczu ; tusze wieprzowe ; mięsność
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2000
Autorzy: Andrzej Potkański, Eugenia Grześkowiak, Andrzej Frankiewicz, Karol Borzuta, Edward Pospiech, Jerzy Strzelecki
Tytuł: Wpływ zwiększonej koncentracji składników pokarmowych w mieszankach oraz systemu żywienia na wartość rzeźną i jakość mięsa tuczników mieszańców (wbp x pbz) x (Hampshire x Pietrain)
Źródło: Rocz. Nauk. Zootech., Supl. - 2000, z. 6, s. 195-199, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1657
Uwagi: Tytuł zeszytu: Jubileusz 50-lecia Instytutu Zootechniki "Bezpieczna żywność wyzwaniem dla nauk zootechnicznych", Balice, 24.05.2000 r., Doniesienia naukowe: II. Wpływ czynników środowiskowych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego.
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; tuczniki ; mieszańce ; żywienie zwierząt ; mieszanki paszowe ; koncentracja energii ; wyniki tuczu ; wartość rzeźna ; tusze wieprzowe ; mięso wieprzowe ; jakość
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP