logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WYMAGANIA JAKOŚCIOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2006
Autorzy: Marcin Bartczak
Tytuł: Wymagania stawiane owocom truskawki
Źródło: Ogrod. Pol. - 2006, nr 6 (33), s. 52
p-ISSN: 1731-8793
Polskie słowa kluczowe: owoce ; truskawki ; wymagania jakościowe ; klasy jakości
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Alicja Kawka, Ewa Flaczyk
Tytuł: Pieczywo
W: Towaroznawstwo produktów spożywczych / Pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2006
Szczegóły: s. 158-183, bibliogr.
ISBN: 83-7160-430-0
Polskie słowa kluczowe: pieczywo ; pieczywo pszenne ; pieczywo mieszane ; pieczywo specjalne ; pieczywo żytnie ; dodatki do żywności ; dodatki technologiczne ; produkcja ; wartość odżywcza ; wymagania jakościowe
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP