logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WYKWIT TŁUSZCZOWY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Jolanta Tomaszewska-Gras, Liliana Grzeca
Tytuł: Monitorowanie zmian polimorficznych fazy tłuszczowej herbatników podczas przechowywania za pomocą różnicowej kalorymetrii skaningowej
Tytuł równoległy: Measurement of polymorphic changes of the fat biscuits during storage by different scanning calorimetry
W: Oleje jadalne - od surowca do zdrowia konsumenta : Konferencja naukowa, Poznań, 12-13 czerwca 2019, Streszczenia.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2019
Szczegóły: s. 118-119
Polskie słowa kluczowe: zmiany przechowalnicze ; herbatniki ; jakość ; wykwit tłuszczowy ; DSC ; różnicowa kalorymetria skaningowa
Angielskie słowa kluczowe: storage changes ; biscuits ; quality ; fat bloom ; DSC ; differential scanning calorimetry
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP