logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WSPÓŁCZYNNIK STRAWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2001
Autorzy: Arkadiusz Michalak, Maciej Frątczak, Andrzej Rutkowski
Tytuł: Określenie strawności wybranych pasz stosowanych w żywieniu gołębi
Źródło: Zesz. Nauk. Prz. Hod. - 2001, 57, s. 217-223, bibliogr.
p-ISSN: 1230-5367
Polskie słowa kluczowe: ptaki ; gołębie ; żywienie zwierząt ; pasze ; strawność ; współczynnik strawności ; zboża ; pszenica ; żyto ; pszenżyto ; jęczmień ; kukurydza ; nasiona oleiste ; rzepak ; słonecznik ; groch ; peluszka
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP