logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WSKAŹNIK POWIĘKSZENIA OBJETOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Tomasz Pawlak, Antoni Ryniecki, Jerzy Stangierski
Tytuł: Puffing of pork: effects of process conditions on expansion ratio
Tytuł równoległy: Puffingi wieprzowe: wpływ warunków procesu na wskaźnik powiększenia objętości
Źródło: Przem. Spoż. - 2016, t. 70, 11, s. 15-17, il., bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X e-ISSN: 2449-996X
Polskie słowa kluczowe: mięso wieprzowe ; suszenie mikrofalowo-próżniowe ; puffing ; wskaźnik powiększenia objetości
Angielskie słowa kluczowe: pork ; microwave-vacuum drying ; puffing ; expansion ratio
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP