logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WRAŻENIA ZMYSŁOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2007
Tytuł: Zmysły a jakość żywności i żywienia / pod. red. Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2007. - 192 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-448-5
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; żywność ; jakość sensoryczna ; zmysły ; wrażenia zmysłowe ; percepcja
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2007
Autorzy: Renata Zawirska-Wojtasiak
Tytuł: Substancje generujące wrażenia zmysłowe
W: Zmysły a jakość żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2007
Szczegóły: s. 57-73, il.
ISBN: 978-83-7160-448-5
Polskie słowa kluczowe: człowiek ; wrażenia zmysłowe ; smak ; zapach ; barwa ; substancje generujące wrażenia zmysłowe ; żywność
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP