logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WODA WOLNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2007
Autorzy: Hanna Maria Baranowska, Elżbieta Piotrowska, Ryszard Rezler, Włodzimierz Dolata
Tytuł: Analysis of the properties of meat batter with fat replaced of wheat nad oat fiber
Tytuł równoległy: Analiza właściwości farszów drobno rozdrobnionych z udziałem błonników pszennego i owsianego
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2007, t. 1, z. 2, art. 37, il., bibliogr., abstr., streszcz.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_1_37.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: błonnik pszenny ; błonnik owsiany ; farsz drobno rozdrobniony ; szybkość relaksacji ; woda wolna
Angielskie słowa kluczowe: wheat fibre ; oat fiber ; meat batter ; relaxation rate ; free water
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP