logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WIEK
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2017
Autorzy: Karolina Jąder
Tytuł: Zróżnicowanie preferencji i zachowań konsumentów owoców i ich przetworów w zależności od wieku oraz dochodów
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2017, t. 19, z. 4, s. 97-103, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1508-3535 e-ISSN: 2450-7296
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: owoce ; preferencje konsumenckie ; zachowania konsumentów ; wiek ; dochody
Angielskie słowa kluczowe: fruits ; preferences ; behaviours ; age ; income
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/5
Rok: 2017
Autorzy: S. Nowaczewski, T. Szablewski, R. Cegielska-Radziejewska, K. Stuper-Szablewska, M. Rudzińska, A. Biadała
Tytuł: Effect of Japanese quail age on biochemical traits of eggs
Tytuł równoległy: Woływ wieku przepiórek japońskich na cechy biochemiczne jaj
W: XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA "Nauka praktyce - praktyka nauce" : 18-20.09.2017, Tarnowo Podgórne, Poland, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: [B.m] : [b.w.], 2017
Szczegóły: s. 186-187
Polskie słowa kluczowe: przepiórka japońska ; wiek ; jaja przepiórcze ; cechy biochemiczne
Angielskie słowa kluczowe: Japanese quail ; age ; eggs ; biochemical traits
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
3/5
Rok: 2013
Autorzy: Grzegorz Galiński, Jacek Anioła, Jan Gawęcki
Tytuł: Ocena indeksu sytości wybranych produktów spożywczych w zależności od wieku badanych osób
Źródło: Probl. Hig. Epidemiol. - 2013, t. 94, nr 2, s. 321-323, bibliogr.
p-ISSN: 1895-4316
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 14 listopada 2013].
Polskie słowa kluczowe: sytość ; indeks sytości ; produkty spożywcze ; otyłość ; wiek
Angielskie słowa kluczowe: satiety ; satiety index ; foods ; obesity ; age
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/5
Rok: 2013
Autorzy: Karolina Jąder
Tytuł: Wpływ wieku i płci na zachowania studentów na rynku piwa
Tytuł równoległy: Influence of age and gender on the students behavior on the beer market
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2013, t. 15, z. 2, s. 118-123, il., bibliogr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: rynek żywnościowy ; piwo ; studenci ; płeć ; wiek ; preferencje żywieniowe ; zachowanie człowieka
Angielskie słowa kluczowe: beer market ; students ; sex ; age ; preferences ; behaviour
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 8.000
Praca afiliowana przez UP
5/5
Rok: 2007
Autorzy: Katarzyna Waszkowiak, Aneta Szymańska, Krystyna Szymandera-Buszka
Tytuł: Wpływ czynników demograficznych na spożycie przetworów mlecznych wśród młodych kobiet studiujących i pracujących
Źródło: Żyw. Człow. Metab. - 2007, R. 34, nr 3/4, s. 813-818, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0209-164X
Polskie słowa kluczowe: preferencje pokarmowe ; częstość spożycia ; produkty mleczne ; młode kobiety ; wiek ; miejsce zamieszkania
Angielskie słowa kluczowe: food preferences ; consumption frequency ; dairy products ; young women ; age ; residence
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 2.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP