logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WARZYWA GRUNTOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2009
Autorzy: Karolina Jąder, Magdalena Kozera, Olga Stefko
Tytuł: Znaczenie produkcji warzywniczej Wielkopolski w warzywnictwie krajowym
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2009, 1 (11), s. 121-129, il., bibliogr.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 lutego 2012].
Polskie słowa kluczowe: warzywnictwo ; warzywa ; uprawy pod osłonami ; warzywa gruntowe ; powierzchnia uprawy ; zbiory ; plony ; produkcja warzyw ; Wielkopolska ; Polska
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Henryk Ratajkiewicz
Tytuł: Zaprawianie nasion warzyw gruntowych. (cz. II)
Źródło: Owoce Warz. Kwiaty. - 2005, R. 44, nr 6, s. 19-20, il.
p-ISSN: 0137-673X
Polskie słowa kluczowe: warzywa gruntowe ; zaprawianie nasion ; fungicydy ; zaprawy owadobójcze ; zaprawy grzybobójcze
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 0.100
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP