logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WARTOŚĆ SPOŻYCIA ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2004
Autorzy: Walenty Poczta, Ewa Kiryluk
Tytuł: Marketing and processing share in food prices (long term comparative analysis)
Tytuł równoległy: Udział przetwórstwa i marketingu w cenie żywności (analiza porównawcza w długim okresie)
Źródło: Rocz. AR Pozn., Ekon. - 2004, 3 (359), s. 137-143, il., bibliogr.
p-ISSN: 1731-0261
Uwagi: Publikacja dostępna również online ze strony Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. - [Dostęp: 28 listopada 2012].
Polskie słowa kluczowe: żywność ; produkty finalne ; ceny ; wartość spożycia żywności ; wartość produkcji rolnej ; surowce ; relacje cenowe
Angielskie słowa kluczowe: final agricultural output value ; foodstuffs consumpion value ; prices relations ; margin of profit
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP