logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WARTOŚĆ PRZETWÓRCZA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Łukasz K. Kaczyński
Tytuł: Przydatność technologiczna mieszaniny mleka koziego i jego permeatu
W: Dni Doktoranta 2018 : Konferencja Naukowa, Poznań, 13 kwietnia 2018 / Red. Ewelina Janicka, Joanna Jaskuła.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : Uniwersytet Przyrodniczy, 2018
Szczegóły: s. 20
Polskie słowa kluczowe: permeat ; mleko kozie ; wartość przetwórcza ; mikrofiltracja
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2003
Autorzy: Elżbieta Krzęcio, Halina Sieczkowska, Andrzej Zybert, Katarzyna Antosik, Maria Koćwin-Podsiadła, Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Bożena Grześ, Bogusław Miszczuk
Tytuł: Skład morfologiczny tusz oraz wartość kulinarna i przetwórcza mięsa tuczników Landrace i jej mieszańców z rasą Yorkshire i Duroc pochodzących z importu duńskiego
W: Zasoby genetyczne zwierząt w Polsce : 68 Zjazd naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, Kraków, 9-12 września 2003 roku, Materiały zjazdu.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], 2003
Szczegóły: s. 72
Polskie słowa kluczowe: tuczniki ; wartość rzeźna ; jakość mięsa ; wartość kulinarna ; wartość przetwórcza
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP