logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WARTOŚĆ ODŻYWCZA ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 6



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/6
Rok: 2014
Autorzy: Anna Malinowska
Tytuł: Ile jest mięsa w mięsie. Ranking parówek
Źródło: Food Forum. - 2014, nr 3/4 (6), s. 150-156, il.
p-ISSN: 2299-6346
Polskie słowa kluczowe: wartość odżywcza żywności ; parówki ; MOM
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/6
Rok: 2014
Autorzy: Anna Malinowska
Tytuł: Ocena punktowa produktów spożywczych : Gotowe dania obiadowe
Źródło: Food Forum. - 2014, nr 1 (4), s. 168-173, il.
p-ISSN: 2299-6346
Polskie słowa kluczowe: wartość odżywcza żywności ; ocena punktowa żywności ; gotowe dania obiadowe
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/6
Rok: 2014
Autorzy: Anna Malinowska
Tytuł: Ocena punktowa produktów spożywczych : Lody i desery lodowe
Źródło: Food Forum. - 2014, nr 2 (5), s. 120-125, il.
p-ISSN: 2299-6346
Polskie słowa kluczowe: wartość odżywcza żywności ; ocena punktowa żywności ; lody
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/6
Rok: 2013
Autorzy: Anna Malinowska
Tytuł: Ocena punktowa produktów spozywczych : Majonezy i sosy kanapkowe
Źródło: Food Forum. - 2013/2014, nr 3, s. 188-193, il.
p-ISSN: 2299-6346
Polskie słowa kluczowe: wartość odżywcza żywności ; ocena punktowa żywności ; majonez ; sos kanapkowy
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/6
Rok: 2013
Autorzy: Anna Malinowska
Tytuł: Ocena punktowa produktów spożywczych
Źródło: Food Forum. - 2013, nr 1, s. 160-166, il.
p-ISSN: 2299-6346
Polskie słowa kluczowe: wartość odżywcza żywności ; ocena punktowa żywności
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
6/6
Rok: 2013
Autorzy: Anna Malinowska
Tytuł: Ocena punktowa produktów spożywczych : Przekąski zbożowo-owocowe i batoniki
Źródło: Food Forum. - 2013, nr 2, s. 162-171, il.
p-ISSN: 2299-6346
Polskie słowa kluczowe: wartość odżywcza żywności ; ocena punktowa żywności ; przekąski
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP