logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WARTOŚĆ KULINARNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2003
Autorzy: Elżbieta Krzęcio, Halina Sieczkowska, Andrzej Zybert, Katarzyna Antosik, Maria Koćwin-Podsiadła, Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Bożena Grześ, Bogusław Miszczuk
Tytuł: Skład morfologiczny tusz oraz wartość kulinarna i przetwórcza mięsa tuczników Landrace i jej mieszańców z rasą Yorkshire i Duroc pochodzących z importu duńskiego
W: Zasoby genetyczne zwierząt w Polsce : 68 Zjazd naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, Kraków, 9-12 września 2003 roku, Materiały zjazdu.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], 2003
Szczegóły: s. 72
Polskie słowa kluczowe: tuczniki ; wartość rzeźna ; jakość mięsa ; wartość kulinarna ; wartość przetwórcza
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP