logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WALORY ZDROWOTNE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Alicja Kawka, Bohdan Achremowicz
Tytuł: Owies - roślina XXI wieku. Wykorzystanie żywieniowe i przemysłowe
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2014, t. 8, z. 3, art. 41, bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_8_41.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: owies ; skład chemiczny ; walory zdrowotne ; wykorzystanie przemysłowe
Angielskie słowa kluczowe: oats ; chemical composition ; health benefits ; industrial use
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Maciej Skorupski, Anna Wierzbicka
Tytuł: Dziczyzna jako źródło zdrowej żywności - problemy i perspektywy
Źródło: Stud. Mater. Cent. Eduk. Przyr.-Leś. - 2014, R. 16, z. 38 (1), s. 171-174, bibliogr.
p-ISSN: 1509-1414
Uwagi: Tytuł zeszytu: Pożytki leśne w nauce, praktyce i edukacje leśnej społeczeństwa. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 lipca 2015].
Polskie słowa kluczowe: dziczyzna ; rozwój zrównoważony ; walory zdrowotne
Angielskie słowa kluczowe: venison ; sustainable development ; healthy values
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP