logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WŁAŚCIWOŚCI ESTROGENNE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Adam Perczak, Magdalena Woźniak
Tytuł: Wykorzystanie bakterii fermentacji mlekowej w procesie redukcji mykotoksyn w żywnościach i paszach
W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce : Żywność / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny.
Adres wydawniczy: Poznań : Młodzi Naukowcy Jędrzej Nyćkowiak, 2016
Seria: Monografie ; 7
Szczegóły: s. 68-71, bibliogr.
ISBN: 978-83-942083-6-3 (całość) ; 978-83-65362-20-9
Polskie słowa kluczowe: mykotoksyny ; właściwości estrogenne ; Fusarium ; Lactobacillus
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP