logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WŁAŚCIWOŚCI ŻYWIENIOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Danuta Górecka, Piotr Konieczny, Anna Gramza-Michałowska
Tytuł: Inulina znaczenie żywieniowe i technologiczne
Źródło: Przem. Spoż. - 2009, t. 63, 10, s. 22, 24, 27, il., bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: inulina ; właściwości żywieniowe ; zastosowanie
Angielskie słowa kluczowe: inulin ; nutritional properties ; application
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP