logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TWORZENIE EMULSJI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2006
Autorzy: Maria Soral-Śmietana, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Właściwości funkcjonalne handlowych spożywczych skrobi modyfikowanych w aspekcie tworzenia emulsji
W: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : "Jakość polskich odmian ziemniaka ich szansą na wspólnym rynku europejskim" : IV Konferencja Naukowa, Szklarska Poręba, 8-11 maja 2006 r. / Oprac red. Wioletta Drożdż, Agnieszka Tajner-Czopek.
Adres wydawniczy: Wrocław : [Akademia Rolnicza], 2006
Szczegóły: s. 201-202
ISBN: 83-913594-9-2
Polskie słowa kluczowe: skrobia modyfikowana ; skrobia spożywcza ; właściwości funkcjonalne ; emulsja ; tworzenie emulsji ; stabilizacja
Charakt. formalna: POS
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP