logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TURYSTYKA KULINARNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2017
Autorzy: Anna Jęczmyk, Krzysztof Kasprzak
Tytuł: Turystyka kulinarna w świetle koncepcji zrównoważonego rozwoju w Polsce
Źródło: Pol. J. Sustain. Dev. - 2017, t. 21 (1), s. 7-14, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 2450-3746
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 października 2017].
Polskie słowa kluczowe: turystyka kulinarna ; rozwój zrównoważony ; rolnictwo zrównoważone ; turystyka zrównoważona
Angielskie słowa kluczowe: culinary tourism ; sustainable development ; sustainable agriculture ; sustainable tourism
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2016
Autorzy: Anna Jęczmyk
Tytuł: Turystyka kulinarna jako element rozwoju lokalnego
W: Hradecké ekonomické dny : Recenzovaný sborník mezinárodní odborné konference Hradecké ekonomické dny 2016, Hradec Králové 2. a 3. února 2016 / Ed. by Pavel Jedlička.
Adres wydawniczy: Hradec Kralove : University of Hradec Kralove, 2016
Seria: Hradecké ekonomické dny, ISSN 2464-6032 (Print) ; Roč. 6 (1)
Szczegóły: s. 90-97, bibliogr.
Polskie słowa kluczowe: turystyka kulinarna ; dziedzictwo kulinarne ; rozwój lokalny
Angielskie słowa kluczowe: culinary heritage ; culinary tourism ; local development
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2012
Autorzy: Anna Jęczmyk, Anna Sammel
Tytuł: Ochrona tradycyjnych produktów regionalnych jako czynnik rozwoju turystyki kulinarnej
Źródło: Zesz. Nauk. Uniw. Szczec., Ekon. Probl. Tur. - 2012, nr 4 (20), s. 217-228
p-ISSN: 1644-0501
Uwagi: Tytuł zeszytu: Teoretyczne problemy rozwoju turystyki. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 24 października 2014].
Polskie słowa kluczowe: turystyka kulinarna ; produkty regionalne ; produkty tradycyjne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP