logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TUCZ
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2017
Autorzy: Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Andrzej Rutkowski
Tytuł: Wpływ diet łubinowo-rzepakowych na wyniki produkcyjne trzody chlewnej
W: Konferencja "Znaczenie łubinu dla bioróżnorodności" : 24-25 kwietnia 2017, Wrocław-Pawłowice, Abstrakty.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
Adres wydawniczy: [Wrocław] : [b.w.], 2017
Szczegóły: s. 30-31
Polskie słowa kluczowe: łubin ; poekstrakcyjna śruta rzepakowa ; tucz ; trzoda chlewna ; białko roślinne
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2017
Autorzy: E. Gornowicz, S. Nowaczewski, L. Lewko, R. Zwierzyński, K. Moliński, E. Skotarczak
Tytuł: Characteristics of slaughter value in geese depending on genotype and diet supplementation of herbs
Tytuł równoległy: Charakterystyka wartości rzeźnej gęsi w zależności od pochodzenia i żywienia z dodatkiem ziół
W: XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA "Nauka praktyce - praktyka nauce" : 18-20.09.2017, Tarnowo Podgórne, Poland, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: [B.m] : [b.w.], 2017
Szczegóły: s. 134-135
Polskie słowa kluczowe: gęsi ; rasy zwierząt ; odmiany ; płeć ; tucz ; mięso ; jakość
Angielskie słowa kluczowe: geese ; breed ; variety ; sex ; fattening ; meat ; quality
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2008
Autorzy: Andrzej Potkański, Andrzej Frankiewicz, Andrzej Łyczyński, Małgorzata Szumacher-Strabel, Adam Cieślak, Karolina Grzegorska
Tytuł: Suszony wywar kukurydziany, wartościowym komponentem białkowym w tuczu trzody chlewnej
W: Problemy agrotechniki oraz wykorzystania kukurydzy i sorgo / pod red. prof. dr hab. Tadeusza Michalskiego.
Adres wydawniczy: Poznań : Katedra Uprawy Roli i Roślin, 2008
Szczegóły: s. 170-171
ISBN: 978-83-7160-490-4
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; tucz ; żywienie zwierząt ; wywar kukurydziany suszony ; mięso wieprzowe ; jakość
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 1997
Autorzy: Anna Duszyńska, Andrzej Rosiński
Tytuł: Produkcyjno-ekonomiczne wyniki tuczu gęsi żywionych paszami z różnymi premiksami
Źródło: Zesz. Nauk. Prz. Hod. - 1997, 32, s. 147-153, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-5367
Polskie słowa kluczowe: drób ; gęsi ; tucz ; żywienie zwierząt ; premiksy ; wyniki produkcyjne ; wyniki ekonomiczne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP