logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TRYCZKI
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2005
Autorzy: Marek Stanisz, Adam Gut
Tytuł: Masa ciała i wartość rzeźna tryczków i koziołków mięsnego typu użytkowego
W: LXX Zjazd Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego we Wrocławiu : Sekcja Chowu i Hodowli Owiec i Kóz, Komunikaty naukowe.
Adres wydawniczy: Warszawa : Polskie Towarzystwo Zootechniczne im. Michała Oczapowskiego, 2005
Szczegóły: s. 138
Polskie słowa kluczowe: koziołki ; tryczki ; wartość rzeźna ; masa ciała
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2000
Autorzy: Marian Urbaniak, Andrzej Frankiewicz, Andrzej Potkański, Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Irena Przybecka, Piotr Szyszka
Tytuł: Wpływ żywienia i masy ubojowej na skład chemiczny masy ciała netto tryczków mieszańców merynos polski x Suffolk
Źródło: Rocz. Nauk. Zootech., Supl. - 2000, z. 6, s. 289-293, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1657
Uwagi: Tytuł zeszytu: Jubileusz 50-lecia Instytutu Zootechniki "Bezpieczna żywność wyzwaniem dla nauk zootechnicznych", Balice, 24.05.2000 r., Doniesienia naukowe: II. Wpływ czynników środowiskowych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego.
Polskie słowa kluczowe: owce ; mieszańce ; jagnięta ; tryczki ; żywienie zwierząt ; masa ubojowa ; masa ciała netto ; skład chemiczny MCN ; wartość energetyczna MCN
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2000
Autorzy: Marian Urbaniak, Andrzej Frankiewicz, Andrzej Łyczyński, Zbigniew Sobek, Małgorzata Kulik, Beata Zawadzka
Tytuł: Wpływ żywienia i masy ubojowej na skład chemiczny masy ciała netto tryczków rasy merynos polski
Źródło: Rocz. Nauk. Zootech., Supl. - 2000, z. 6, s. 294-298, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1657
Uwagi: Tytuł zeszytu: Jubileusz 50-lecia Instytutu Zootechniki "Bezpieczna żywność wyzwaniem dla nauk zootechnicznych", Balice, 24.05.2000 r., Doniesienia naukowe: II. Wpływ czynników środowiskowych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego.
Polskie słowa kluczowe: owce ; owca merynos polski ; jagnięta ; tryczki ; żywienie zwierząt ; masa ubojowa ; masa ciała netto ; skład chemiczny MCN ; wartość energetyczna MCN
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP