logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TOWAROZNAWSTWO
Liczba odnalezionych rekordów: 7



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/7
Rok: 2011
Tytuł: Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego / Pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 poszerz. uzup.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011. - 398 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 83-7160-644-1
Polskie słowa kluczowe: żywność pochodzenia roślinnego ; towaroznawstwo ; jakość ; przemysł rolno-spożywczy
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/7
Rok: 2011
Tytuł: Towaroznawstwo żywności pochodzenia zwierzęcego / Pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 poszerz. uzup.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011. - 330 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 83-7160-643-4
Polskie słowa kluczowe: żywność pochodzenia zwierzęcego ; towaroznawstwo ; jakość ; przemysł rolno-spożywczy
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/7
Rok: 2010
Tytuł: Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : Przewodnik do ćwiczeń / Pod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 poszerz. uzup.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010. - 242 s. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-604-5
Polskie słowa kluczowe: produkty spożywcze ; towaroznawstwo ; ćwiczenia laboratoryjne
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/7
Rok: 2010
Autorzy: Katarzyna Waszkowiak, Dorota Cais-Sokolińska
Tytuł: Lody
W: Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : Przewodnik do ćwiczeń / Pod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 poszerz. uzup.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010
Szczegóły: s. 144-148
ISBN: 978-83-7160-604-5
Polskie słowa kluczowe: lody ; towaroznawstwo ; ocena jakości ; ćwiczenia laboratoryjne
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/7
Rok: 2010
Autorzy: Małgorzata Gumienna, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Napoje spirytusowe
W: Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : Przewodnik do ćwiczeń / Pod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 poszerz. uzup.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010
Szczegóły: s. 172-182
ISBN: 978-83-7160-604-5
Polskie słowa kluczowe: napoje spirytusowe ; towaroznawstwo ; ocena jakości ; ćwiczenia laboratoryjne
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
6/7
Rok: 2010
Autorzy: Anna Jędrusek-Golińska, Alicja Kawka
Tytuł: Pieczywo
W: Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : Przewodnik do ćwiczeń / Pod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 poszerz. uzup.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010
Szczegóły: s. 51-60
ISBN: 978-83-7160-604-5
Polskie słowa kluczowe: pieczywo ; towaroznawstwo ; ocena jakości ; ćwiczenia laboratoryjne
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
7/7
Rok: 2004
Tytuł: Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : Przewodnik do ćwiczeń / Pod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2004. - 209 s. ; 24 cm
ISBN: 83-7160-361-4
Polskie słowa kluczowe: produkty spożywcze ; towaroznawstwo ; ćwiczenia laboratoryjne
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP