logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TOPLIWOŚĆ
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2012
Autorzy: Dorota Cais-Sokolińska, Jan Pikul, Agata Lasik
Tytuł: The effect of smoking on changes in functional attributes of Mozzarella cheese
Źródło: Afr. J. Biotechnol. - 2012, vol. 11 (64), s. 12773-12776, bibliogr.
p-ISSN: 1684-5315
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 września 2013].
Polskie słowa kluczowe: ser Mozarella ; wędzenie ; topliwość
Angielskie słowa kluczowe: mozzarella cheese ; meltability ; texture
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2009
Autorzy: Dorota Cais-Sokolińska, Jan Pikul
Tytuł: Cheese meltability as assessed by the Tube Test and Schreiber Test depending on fat contents and storage time, based on curd-ripened fried cheese
Źródło: Czech J. Food Sci. - 2009, vol. 27, no. 5, s. 301-308, il., bibliogr.
p-ISSN: 1212-1800
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 25 lutego 2013].
Polskie słowa kluczowe: ser smażony ; topliwość ; zawartość tłuszczu ; przechowywanie
Angielskie słowa kluczowe: fat reduced cheese ; meltability ; storage
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.602
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP