logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TEMPERATURA TOPNIENIA-ZESTALANIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Hanna Maria Baranowska
Tytuł: Wykorzystanie niskopolowego NMR w badaniach tłuszczów zwierzęcych
W: Postępy w analityce lipidów żywności : 20-21 października 2014, Poznań, Streszczenia wykładów i e-posterów.
Adres wydawniczy: [Poznań] : [b.w.], 2014
Szczegóły: s. 17
Uwagi: Streszczenia w języku angielskim opublikowane pod adresem: http://www.eurofedlipid.org/meetings/archive/poznan2014/abstracts.pdf [Dostęp: 9 grudnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: tłuszcz zwierzęcy ; temperatura topnienia-zestalania ; FID ; czas relaksacji
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP