logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Józef Korczak, Dominik Kmiecik
Tytuł: Charakterystyka procesów technologicznych w gastronomii : Preces smażenia
W: Technologia gastronomiczna / Pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubina.
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016
Szczegóły: s. 108-135
ISBN: 978-83-7583-665-3
Polskie słowa kluczowe: gastronomia ; technologia gastronomiczna ; smażenie
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP