logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TŁUSZCZ MIĘDZYMIĘŚNIOWY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2005
Autorzy: Piotr Ślósarz, Marek Stanisz, Adam Gut, Andrzej Łyczyński, Marian Pietrzak, Agnieszka Frankowska
Tytuł: Assessment of marbling in lamb meat on the basis of digital ultrasound image anlysis
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2005, no. 2, s. 193-196, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: Quality and meat present situation and perspectives in its improvement.
Polskie słowa kluczowe: owce ; tłuszcz międzymięśniowy
Angielskie słowa kluczowe: sheep ; intramuscular fat ; ultrasound ; image analysis
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP