logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TŁUSZCZ DROBIOWY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 1997
Autorzy: Dariusz Boberski, Andrzej Rutkowski
Tytuł: Ocena wartości pokarmowej produktów ubocznych ubojni drobiu w żywieniu kurcząt
Źródło: Zesz. Nauk. Prz. Hod. - 1997, 32, s. 197-203, bibliogr.
p-ISSN: 1230-5367
Polskie słowa kluczowe: drób ; ubojnie ; produkty uboczne ; tłuszcz drobiowy ; mączka mięsno-kostna ; wartość pokarmowa ; kurczęta ; żywienie zwierząt ; spożycie paszy ; wykorzystanie paszy
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP