logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SYNERGIZM
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Agnieszka Anna Pilarska, Jolanta Gawałek
Tytuł: Hydrokoloidy - substancje stabilizujące żywność. Cz. 2, Charakterystyka wybranych biopolimerów i zarys problemów badawczych
Źródło: Przem. Spoż. - 2016, t. 70, 4, s. 37-41, bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: polisacharydy ; białka ; stabilizatory ; struktura ; właściwości ; synergizm ; nanotechnologia
Angielskie słowa kluczowe: polysaccharides ; proteins ; stabilizers ; structure ; properties ; synergism ; nanotechnology
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2015
Autorzy: Grażyna Neunert, Paweł Górnaś, Krzysztof Dwiecki, Aleksander Siger, Krzysztof Polewski
Tytuł: Synergistic and antagonistic effects between alpha-tocopherol and phenolic acids in liposome system: spectroscopic study
Źródło: Eur. Food Res. Technol. - 2015, vol. 241, iss. 6, s. 749-757, il., bibliogr.
p-ISSN: 1438-2377 e-ISSN: 1438-2385
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 października 2015].
Polskie słowa kluczowe: liposomy ; kwas kawowy ; kwas ferulowy ; kwas chlorogenowy ; synergizm
Angielskie słowa kluczowe: liposomes ; caffeic acid ; ferulic acid ; chlorogenic acid ; Synergistic effect
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.433
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP