logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SURÓWKA TYPU COLESLAW
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2011
Autorzy: Elżbieta Radziejewska-Kubzdela, Dorota Walkowiak-Tomczak, Róża Biegańska-Marecik
Tytuł: Wpływ składu atmosfery oraz czasu przechowywania na zmiany zawartości azotanów (V) i (III) w surówce warzywnej typu Coleslaw
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2011, t. 44, nr 3, s. 719-724, il., bibliogr., streszcz.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 listopada 2017].
Polskie słowa kluczowe: azotany(V) ; azotany(III) ; surówka typu coleslaw ; atmosfera modyfikowana
Angielskie słowa kluczowe: coleslaw mix ; nitrates(V) ; nitrates(III) ; modifed atmosphere
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2011
Autorzy: Elżbieta Radziejewska-Kubzdela, Róża Biegańska-Marecik
Tytuł: Wpływ warunków pakowania na jakość mało przetworzonej surówki typu colesław
Źródło: Zesz. Probl. Post. Nauk Rol. - 2011, z. 558, s. 215-229, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0084-5477
Uwagi: Tytuł okł. zeszytu: Wybrane problemy inzynierii żywności. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 listopada 2017].
Polskie słowa kluczowe: surówka typu coleslaw ; minimalne przetwarzanie ; atmosfera modyfikowana
Angielskie słowa kluczowe: coleslaw mix ; minimally processed ; modifed atmosphere
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP