logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SUPER ŻYWNOŚĆ
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Paulina Pauter, Paulina Wiza, Sandra Dworczak, Natalia Grobelna, Paulina Sarbak, Maria Różańska
Tytuł: Muffiny z dodatkiem mąki ze świerszczy: wpływ na jakość, teksturę i akceptację konsumencką
W: III Ogólnopolska Konferencja Nowe Horyzonty w Naukach Przyrodniczych BIOT 2018 : Poznań, 28 maja 2018, Książka abstraktów.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : [b.w.], 2018
Szczegóły: s. 30
Polskie słowa kluczowe: owady ; mąka ze świerszczy ; super żywność
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2017
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Bartosz Kulczyński, Marzena Grdeń
Tytuł: Superfood aspekty prawne i żywieniowe
Źródło: Przem. Spoż. - 2017, t. 71, 6, s. 14-17, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: superfood ; super żywność ; związki bioaktywne ; działanie prozdrowotne
Angielskie słowa kluczowe: superfood ; bioactive compounds ; health promoting effect
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP