logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: STRUKTURA MIĘŚNIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Véronique Santé-Lhoutellier, Edward Pospiech
Tytuł: Meat and muscle composition : Structure of muscle, chemical and biochemical constitution of muscle, nutritional value. Species and breed characteristics
W: Meat quality : Genetic and environmental factors / Ed. by Wiesław Przybylski, David Hopkins.
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press Taylor & Francis Group, 2015
Seria: Chemical and Functional Properties of Food Components Series ; 15
Szczegóły: s. 1-30, il., bibliogr.
ISBN: 978-1-4822-2031-5
Liczba arkuszy: 2,50
Polskie słowa kluczowe: struktura mięśnia ; mięso ; skład chemiczny ; przemiany biochemiczne ; wartość odżywcza
Charakt. formalna: ZRM
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP