logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: STRUKTURA ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Marcin Kidoń, Tomasz Pawlak, Antoni Ryniecki
Tytuł: Wpływ promieniowania mikrofalowego na składniki bioaktywne i strukturę żywności. Cz. 1., Obróbka wstępna i przetwarzanie żywności
Źródło: Przem. Spoż. - 2014, t. 68, 4, s. 7-9, bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Liczba arkuszy: 3
Polskie słowa kluczowe: promieniowanie mikrofalowe ; składniki bioaktywne ; struktura żywności
Angielskie słowa kluczowe: microwave radiation ; bioactive compounds ; food structure
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Marcin Kidoń, Tomasz Pawlak, Antoni Ryniecki
Tytuł: Wpływ promieniowania mikrofalowego na składniki bioaktywne i strukturę żywności. Cz. 2, Cieplne utrwalanie i suszenie żywności
Źródło: Przem. Spoż. - 2014, t. 68, 8, s. 46-49, il., bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Liczba arkuszy: 4
Polskie słowa kluczowe: promieniowanie mikrofalowe ; składniki bioaktywne ; struktura żywności
Angielskie słowa kluczowe: microwave radiation ; bioactive compounds ; food structure
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP