logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SOLE JODU
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: Marzanna Hęś, Katarzyna Waszkowiak, Krystyna Szymandera-Buszka
Tytuł: The effect of iodine salts on lipid oxidation and changes in nutritive value of protein in stored processed meats
Źródło: Meat Sci. - 2012, vol. 92, iss. 2, s. 139-143, il., bibliogr.
p-ISSN: 0309-1740
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 stycznia 2015].
Polskie słowa kluczowe: mięso ; sole jodu ; utlenianie lipidów ; lizyna ; metionina ; strawność białka
Angielskie słowa kluczowe: meat ; iodine salts ; lipid oxidation ; lysine ; methionine ; protein digestibility
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.754
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP