logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SOK Z ARONII
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Jolanta Gawałek, Marcin Szulc
Tytuł: Wpływ warunków suszenia rozpyłowego soku aronii na wybrane właściwości uzyskiwanego proszku
W: IV Sympozjum Inżynierii Żywności : Warszawa, 1-2 lipca 2014 / [Oprac. red. Magdalena Śledź].
Adres wydawniczy: Warszawa : [Wydawnictwo SGGW], 2014
Szczegóły: s. 53
ISBN: 978-83-7583-568-7
Polskie słowa kluczowe: aronia ; suszenie rozpyłowe ; sok z aronii ; właściwości ; gęstość nasypowa
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Andrzej Sidor, Anna Gramza-Michałowska, Joanna Skręty
Tytuł: Potencjał przeciwutleniajacy soku z owoców aronii czarnoowocowej stabilizowanego ekstraktem goździków
Tytuł równoległy: Antioxidant potential of Black chokeberry juice stabilised with clove extract
W: Nauka o żywieniu człowieka - osiagnięcia i wyzwania : Międzynarodowa Konferencja Jubileuszowa z okazji 35-lecia istnienia Wydziału nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji oraz 60-lecia pracy zawodowej w SGGW prof. dr hab., dr h.c. Stanisława Bergera, Warszawa, 28 czerwca 2013.
Adres wydawniczy: Warszawa : Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2013
Szczegóły: s. 94
Polskie słowa kluczowe: sok z aronii ; aktywność przeciwutleniająca ; fotochemiluminescencja
Angielskie słowa kluczowe: black chokeberry juice ; antioxidative activity ; photochemiluminescence
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2006
Autorzy: Małgorzata Zielińska, Włodzimierz Grajek, Anna Olejnik
Tytuł: Wpływ soku z buraka ćwikłowego i aronii na metabolizm tlenowy i apoptozę ludzkich granulocytów obojętnochłonnych
W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006.
Adres wydawniczy: Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2006
Szczegóły: s. 328
ISBN: 83-7421-075
Polskie słowa kluczowe: sok buraczany ; sok z aronii ; granulocyty obojętnochłonne ; metabolizm tlenowy ; apoptoza
Charakt. formalna: POS
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP