logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SMALEC WIEPRZOWY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2002
Autorzy: Alicja Jaworska-Piasecka, Marek Gogolewski, Jan Zabielski
Tytuł: Badania wpływu beta-karotenu na poziom tokoferoli w próbach smalcu wieprzowego
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2002, R. 9, nr 4 (33), s. 61-70, il., bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Polskie słowa kluczowe: smalec wieprzowy ; tokoferole ; triacyloglicerole ; przeciwutleniacze ; beta-karoten ; alfa-tokoferol ; delta-tokoferol
Angielskie słowa kluczowe: antioxidants ; beta-carotene ; alpha-tocopherol ; delta-tocopherol
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP