logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SMAKOWITOŚĆ HYDROLIZATÓW
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2003
Autorzy: Anna Jędrusek-Golińska, Józef Korczak, Dominik Kmiecik, Marzanna Hęś, Anna Gramza
Tytuł: Wykorzystanie izolatów białkowych śruty rzepakowej do produkcji hydrolizatów
Źródło: Rośl. Oleiste. - 2003, t. 24, z. 2, s. 701-708, il., bibliogr.
p-ISSN: 1233-8273
Polskie słowa kluczowe: izolaty białkowe ; śruta rzepakowa ; hydroliza kwasowa ; skład chemiczny hydrolizatów ; smakowitość hydrolizatów
Angielskie słowa kluczowe: protein isolates ; rapeseed meal ; acid hydrolysis ; chemical composition of hydrolysates ; taste evaluation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2002
Autorzy: Anna Jędrusek-Golińska, Józef Korczak, Dominik Kmiecik, Katarzyna Czaczyk, Marzanna Hęś
Tytuł: Śruta rzepakowa jako surowiec do produkcji hydrolizatów białkowych
Źródło: Rośl. Oleiste. - 2002, t. 23, z. 2, s. 481-494, bibliogr.
p-ISSN: 1233-8273 e-ISSN: 2084-5057
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 czerwca 2018].
Polskie słowa kluczowe: śruta rzepakowa ; hydroliza kwasowa ; hydrolizaty białkowe ; skład chemiczny hydrolizatów ; smakowitość hydrolizatów
Angielskie słowa kluczowe: rapeseed meal ; acid hydrolysis ; protein hydrolysates ; chemical composition of hydrolysate ; taste evaluation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP