logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SKROBIA POROWATA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2015
Autorzy: Joanna Le Thanh-Blicharz, Hanna Śmigielska, Agnieszka Makowska, Jacek Lewandowicz, Zuzanna Małyszek
Tytuł: The rheological characteristics of qxidized porous starches fortified with Fe 2+ ions
W: Current trends in commodity science : new trends in food quality, packaging and consumer behavior / Ed. Krzysztof Juś, Joanna Jasnowska-Małecka, Olga Bińczak.
Adres wydawniczy: Poznań : University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science, 2015
Szczegóły: s. 59-68, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-938018-8-6
Polskie słowa kluczowe: skrobia porowata ; skrobia utleniona ; żelazo
Angielskie słowa kluczowe: porous starch ; oxidised starch ; iron
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2015
Autorzy: Joanna Le Thanh-Blicharz, Agnieszka Makowska, Jacek Lewandowicz, Zuzanna Małyszek
Tytuł: Wpływ jonów metali dwuwartościowych na właściwości skrobi porowatych
W: Technologiczne kształtowanie jakości żywności / Pod red. nauk. Karoliny M. Wójciak i Zbigniewa J. Dolatowskiego.
Adres wydawniczy: Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015
Szczegóły: s. 149-159, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-935421-9-2
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 27 sierpnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: skrobia porowata ; barwa ; adsorpcja jonów dwuwartościowych ; reologia
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2015
Autorzy: Joanna Le Than-Blicharz, Agnieszka Makowska, Jacek Lewandowicz, Zuzanna Małyszek
Tytuł: Wpływ jonów metali dwuwartościowych na właściwości skrobi porowatych
W: Żywność - Zdrowie - Przyszłość : XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Lublin, 25-26 czerwca 2015, Materiały konferencji naukowej / Red. tech. Anna Jakubczyk.
Adres wydawniczy: Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015
Szczegóły: s. 217
ISBN: 978-83-9354214-6-1
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 27 sierpnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: skrobia porowata ; barwa ; adsorpcja jonów dwuwartościowych ; reologia
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP