logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SKŁADNIKI POKARMOWE W FORMACH DOSTĘPNYCH DLA ROŚLIN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Monika Jakubus, Piotr Gajewski, Zbigniew Kaczmarek, Andrzej Mocek
Tytuł: Wpływ dodatków organicznych oraz preparatu EM-A na właściwości fizyczne, chemiczne oraz na stan struktury poziomu orno-próchnicznego gleby uprawnej. Część 2, Właściwości chemiczne
Tytuł równoległy: Impact of addition of organic additives and EM-A preparation on physical, chemical and structural state of the arable-humus soil horizon. Part 2, Chemical properties
Źródło: J. Res. Appl. Agric. Eng. - 2013, vol. 58, 3, s. 220-225, il., bibliogr.
p-ISSN: 1642-686X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 stycznia 2014].
Polskie słowa kluczowe: Efektywne Mikroorganizmy ; obornik ; słoma ; składniki pokarmowe w formach dostępnych dla roślin
Angielskie słowa kluczowe: effective microorganisms ; manure ; straw ; nutrients available for plants
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP