logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SIGMOIDA PRZEJŚCIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Zenon Kędzior, Anna Pruska-Kędzior, Stanisław Lehmann, Agnieszka Makowska, Józef Sadkiewicz
Tytuł: Comparison of rheological, fermentative and baking properties of gluten-free dough formulations
W: Proceedings of the 5th International Symposium on Food Rheology and Structure : ISFRS 2009, June 15 - 18, 2009, Zurich, Switzerland / Ed. Peter Fischer, Michael Pollard and Erich J. Windhab.
Adres wydawniczy: [Zurich] : [ETH Swiss Federal Institute of Technology], [2009]
Szczegóły: s. 476-477, il., bibliogr.
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 18 lutego 2016].
Polskie słowa kluczowe: ciasto bezglutenowe ; reologia ; metoda Cole-Cole ; zdolność zatrzymywania CO2 ; sigmoida przejścia
Angielskie słowa kluczowe: gluten-free dough ; rheology ; Cole-Cole method ; CO2 retention ; ransition sigmoid
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP